60 dagar!

Hej!!
 
Dagarna bara rusar förbi och idag har vi bytt hotell. Vi hade bara bokat 4 nätter och kunde inte förlänga då det var fullbokat. Så häromdagen gick vi över till andra sidan gatan och bokade in oss där i tre nätter. Och här är vi nu!
 
Robin har dessvärre varit sjuk i ett par dagar, febrig och orkeslös. Imorse slängde jag därför i våra grejer i väskorna ganska tidigt (läs 10) och sa att han kunde sova vidare på det andra hotellet istället, tjejerna som jobbade där lovade oss nämligen att vi kunde checka in när som helst under dagen. När vi kom fram sa hon dock att vårt rum inte var ledigt förrän klockan 14 och att vi fick komma tillbaka då. Solens strålar värmde rejält och Robin fick panik. Efter att jag förklarat flera gånger att de lovat oss tidigare incheckning och att Robin var sjuk fick vi tillslut ett rum ändå. Ett större rum med balkong mot gatan och den mjukaste säng vi sovit i på två månader!!! 
 
Nu jobbar vi på att bli friska så att vi kan njuta av sol och bad :) Tanken är att vi ska röra oss vidare mot Ko Lanta på tisdag och stanna där lite längre. 
 
Men hörrni, idag är det inte bara två månader sedan vi blev avvinkade där hemma utan även kattens dag! Så se till att gosa extra mycket ni som kan :) Jag skulle göra vad som helst för att få pussa på min prins och det värker i hjärtat varje gång jag ser en kisse. Imorgon är det ju till och med första advent! Hur är vädret hemma? Vi drömmer om lussekatter och pepparkakor, men det tar vi igen nästa år istället. 
 
Nu ska jag gå och köpa fika och sen ska vi mysa ned oss i sängen framför Dumma mej 2!!!!!!! 
 
 
 
Vårt nya hotellrum! det är mycket större än vad det ser ut! Och fina Robin som ligger utslagen på sängen. Jag ska få honom frisk! 
 
 
En underbart god mandarin, pyttesmå är dom! 
 
 
Och en bild på min finafina kille såklart!